| Drakee | Дата: Среда, Вчера, 13:15 | Сообщение # 1 | | Сержант Группа: Пользователи Сообщений: 72 Статус: Offline | Alustasin oma sessiooni eile õhtul kell 19:30, kui kandsin kontole täpselt 55 eurot. Ma ei ole kunagi olnud see, kes teeb suuri panuseid, pigem eelistan stabiilset mängu. Esimene asi, mida ma teen, on igapäevaste preemiate kontrollimine. See on siinses süsteemis üks parimaid osi – isegi kui sul on halb päev, saad midagi tagasi. Minu valik oli krahhimäng, kus graafik tõuseb ja sa pead välja hüppama enne plahvatust. Tegin viis panust, igaüks 2 eurot. Esimesed kolm korda kukkus graafik kokku x1.20 juures. Neljandal korral aga ootasin, kuni kordaja jõudis x8.40 tasemele. See tõi mu saldo kohe 68 euro peale. Otsustasin proovida tornimängu, mis on minu lemmik just oma valikuvabaduse tõttu. Minu teekond läbi tornide ja kordajate Tornimängus on sul mitu rida ja igas reas pead valima kasti. Kui valid valesti, siis kõik põleb maha. Kui aga tabad õiget kohta, siis kordaja kasvab. Valisin keskmise raskusastme, kus on kolm valikut. Esimene tase: x1.45 kordaja. Õnnestus! Teine tase: x2.10 kordaja. Jällegi puhas. Kolmas tase: x3.10 kordaja. Siin tekkis higi. Neljas tase: x4.80 kordaja. Võtsin raha. Professionaali nõuanne: ära kunagi muutu liiga ahneks. Parem on võtta kindel kasum ja alustada uuesti alt, kui riskida kõige kaotamisega. See on pikaajalise edu saladus igas mängus.Pärast seda oli mu saldo 112 eurot. Siin tulevadki mängu igapäevased boonused. Kuna olin teinud piisavalt panuseid, sain nõuda rakebacki. Seekord sain 3.40 eurot – see on puhas raha uuteks panusteks. Leidsin selle keskkonna tänu soovitusele https://roobet.ee/ ja pean ütlema, et lojaalsusprogramm on siin tasemel. Sa näed oma protsendiriba täitumas ja iga tase toob uusi hüvesid. Kordajate ja riskide tabel Mängu tüüpPanusKordajaTulemusKrahhimäng2€x8.40VõitTornimäng5€x4.80VõitMiinimäng1€x1.20Kaotus Õhtu lõpuks, kella 22:15 paiku, oli mu saldo 148 eurot. See on peaaegu kolmekordne kasum algse 55 euroga võrreldes. Ma ei kasutanud keerulisi strateegiaid, vaid toetusin distsipliinile ja neile väikestele lisadele, mida platvorm pakub. Kui oskad hinnata väikeseid kordajaid, on sul suurem šanss plussi jääda. Lõpetuseks peab jälgima limiite. Seadsin eesmärgi 150 eurot ja jäin sellest vaid 2 euro kaugusele, aga otsustasin puhkama minna. See ongi tark mängimine – teada, millal lõpetada. Järgmine kord proovin mänge, kus on x100 kordajad, aga täna naudin oma 148 eurot ja ootan homset boonust. Need sutsakad teevad kogemuse meeldivaks ja hoiavad motivatsiooni alati üleval, andes uue võimaluse proovida. | | | | |
|