| AnnaLevchenko5 | Дата: Пятница, Сегодня, 16:09 | Сообщение # 1 | | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 15 Статус: Offline | Ніколи не користувався такими штуками. Чи не буде складно розібратись? | | | | |
|
| TetyanaOliinyk9 | Дата: Пятница, Сегодня, 16:11 | Сообщение # 2 | | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 12 Статус: Offline | Я починав майже так само. До того взагалі не мав справи з вейпами і чесно думав, що там купа налаштувань і потрібно розбиратись у технічних деталях. Але подики https://guruvape.com.ua/pod-systemy/ якраз і створені для простоти. Більшість моделей працюють без кнопок. Просто робиш затяжку і пристрій сам активується. З обслуговування — долити рідину і раз на якийсь час поміняти картридж. Це буквально кілька хвилин. Перші дні я трохи переживав, що щось зроблю неправильно. Але там насправді складного нічого немає. Головне — не давати картриджу пересихати і не робити дуже довгі затяжки підряд. Перед покупкою я трохи почитав форуми і подивився які взагалі бувають подики. Частину моделей дивився у онлайн вейп шоп Guru Vape, бо там були характеристики і фото. Через кілька днів користування вже взагалі перестаєш про це думати — просто користуєшся як звичайним гаджетом. | | | | |
|