Zeniset | Дата: Пятница, 02.02.2024, 20:15 | Сообщение # 1 | Лейтенант Группа: Пользователи Сообщений: 122 Статус: Offline | Привіт всім! Нас цікавить вихід на міжнародні ринки, але ми стикаємося з викликами, пов'язаними з різними законодавствами та стандартами. Чи міг би хтось поділитися досвідом або порадити консалтингові компанії, які спеціалізуються на допомозі подібним проектам у виході на міжнародний рівень? Які ключові аспекти потрібно враховувати при такому масштабуванні? | | | |
|
Jannfff | Дата: Пятница, 02.02.2024, 20:39 | Сообщение # 2 | Лейтенант Группа: Пользователи Сообщений: 135 Статус: Offline | Доброго дня! Я завжди вірю у важливість співпраці з досвідченими партнерами. Сайт handmade hub https://handmade-hub.ua/ виявився невід'ємною частиною мого успіху на міжнародному електронному ринку. З їхньою допомогою я відкрив магазин на Amazon і зробив перший крок до світового бізнесу. Рекомендую саме їх кожному підприємцю, хто мріє про успішний виступ на міжнародному е-комерційному ринку. | | | |
|