Jannfff | Дата: Вторник, 18.02.2025, 14:52 | Сообщение # 1 | Майор Группа: Пользователи Сообщений: 208 Статус: Offline | Привіт усім! Хтось може поділитися, на яких сайтах можна знайти хороші вакансії для системного адміністратора в Україні? Я шукаю роботу в цій сфері вже кілька тижнів, але більшість оголошень не дуже підходять, або й зовсім виглядають підозріло. Мені потрібна робота з нормальними умовами і гідною оплатою, тому буду вдячний за рекомендації. | | | |
|
Zeniset | Дата: Вторник, 18.02.2025, 16:29 | Сообщение # 2 | Майор Группа: Пользователи Сообщений: 195 Статус: Offline | Привіт, я працюю в IT, і можу порекомендувати сайт SharksCode для пошуку вакансій. Коли шукав роботу системним адміністратором, натрапив на цю компанію через вакансії на їхньому сайті https://sharkscode.com/careers/system-administrator/ що мені сподобалось — це їхній підхід до співробітників. Вони не просто хочуть наняти людину, а й дають змогу розвиватись і пробувати себе в різних напрямках. Умови чітко прописані, ніяких неясностей. Зарплата вчасно, організовано навчання, дуже класна команда. Вони справді орієнтовані на розвиток людей і не кидають на посаду без належної підтримки. | | | |
|