Jannfff | Дата: Понедельник, 24.02.2025, 12:57 | Сообщение # 1 | Майор Группа: Пользователи Сообщений: 208 Статус: Offline | Доброго дня! Шукаю компанію в Києві, де можна орендувати екскаватор для будівельних робіт. Потрібно не тільки надійне обладнання, а й досвідчений оператор, який знається на своїй справі. Як можна переконатися, що компанія не обдурить з ціною і технікою? Може у когось є досвід співпраці з перевіреними фірмами? | | | |
|
Zeniset | Дата: Понедельник, 24.02.2025, 14:02 | Сообщение # 2 | Майор Группа: Пользователи Сообщений: 195 Статус: Offline | Доброго дня! Я орендував екскаватор для будівельних робіт у Києві в Мінірент. Вони працюють давно, і в них завжди є досвідчені оператори, які знають свою справу. Що мені сподобалося, це те, що вони чітко вказують умови оренди та ціни, без прихованих витрат. Коли орендуєш техніку, важливо, щоб тебе не обманули на рахунок вартості, і у компанії Мінірент https://minirent.ua/ua/ekskavator/ це ніколи не було проблемою. Можна сміливо довіряти. До того ж, техніка у них завжди в хорошому стані, і я за це спокійний. | | | |
|