Mary_marry | Дата: Понедельник, 02.06.2025, 16:11 | Сообщение # 1 | Сержант Группа: Пользователи Сообщений: 51 Статус: Offline | Вітаю! Хочу купити туристичне спорядження на Sportisimo в Німеччині. Як доставити в Україну і що потрібно знати, щоб не було сюрпризів? | | | |
|
DarGo | Дата: Вторник, 03.06.2025, 10:45 | Сообщение # 2 | Сержант Группа: Пользователи Сообщений: 46 Статус: Offline | Туристичне спорядження з Sportisimo в Німеччині – це вигідно, бо вибір там величезний, а ціни часто нижчі, ніж у нас. Я замовляв намет через Ukraine Express, бо пряма доставка недоступна. На їхньому сайті https://ukraine-express.com/shopdir/de/store/sportisimo все просто: реєструєшся, отримуєш адресу складу в Німеччині, і Sportisimo відправляє туди товар. Потім вони пересилають в Україну, у мене це зайняло 11 днів. Рекомендую уточнити у Ukraine Express, чи є обмеження по габаритам для спорядження, і перевірити, чи є у Sportisimo знижки на потрібний товар. Також раджу замовляти заздалегідь, щоб не поспішати. | | | |
|