| Jannfff | Дата: Четверг, Вчера, 21:35 | Сообщение # 1 | Майор Группа: Пользователи Сообщений: 283 Статус: Offline | Маю бажання спробувати нову платформу, але спочатку хочу розібратися з асортиментом. Де можна порівняти різні слоти та знайти корисну інформацію? | | | | |
|
| Zeniset | Дата: Четверг, Вчера, 22:32 | Сообщение # 2 | Майор Группа: Пользователи Сообщений: 261 Статус: Offline | Я не люблю поспішати з вибором нових платформ, тому завжди спочатку шукаю більше інформації та порівнюю різні варіанти. Раніше стикався з сайтами, де було багато красивих слів, але коли справа доходила до реального вибору, асортимент виявлявся не таким цікавим. Тепер звертаю увагу на те, наскільки якісно представлена інформація і чи можна легко знайти потрібні категорії. У https://slot-city.net/ мені сподобалося, що є різні варіанти слотів і загалом зручніше орієнтуватися серед пропозицій. Якщо порівнювати з деякими іншими платформами, де пошук гри може бути незручним, тут усе виглядає більш продумано. Для мене це важливий момент, адже хороший сервіс має економити час і давати зрозумілу картину ще до того, як робиш свій вибір. | | | | |
|