AnnaLevchenko5 | Дата: Пятница, 11.07.2025, 16:46 | Сообщение # 1 | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 7 Статус: Offline | Вже давно хочу оновити свій под, бо старий Voopoo вже “втомився”. Дивлюсь на Vaporesso XROS 4, багато позитивних відгуків. На сайті Guru Vape ціна ок, все виглядає офіційно. Але хочеться почути реальний фідбек — чи не підробка, як смак, батарея? | | | |
|
TetyanaOliinyk9 | Дата: Пятница, 11.07.2025, 16:47 | Сообщение # 2 | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 4 Статус: Offline | Бро, я буквально тиждень тому оновився з XROS 3 на XROS 4 https://guruvape.com.ua/pod-sys....riginal — і брав саме в Guru Vape. Можу сказати без прикрас: це топовий под, особливо якщо цінуєш якість затяжки, стабільний смак і нормальну автономність. Що мені зайшло:
- Регулятор повітря — тут його реально чути, не бутафорія
- Покращена затяжка — ще м’якше, ніж у XROS 3
- USB-C швидка зарядка, тримає до двох днів
Щодо магазину — Guru Vape вже давно тестую. Всі товари нові, не юзані, все в плівці, коробка з голограмою, код перевіряється на сайті Vaporesso. Приїхало в Чернівці за 1 день, запаковано як айфон 😄 Я ще взяв до нього сольову рідину Chaser MIX Ultra — мікс ягід + кулер, відкривається бомбезно в XROS 4. Смак чистий, не "хімозний", картриджі не плюються, нічого не тече. Так що, якщо думаєш, чи варто брати под XROS 4 в Guru Vape — навіть не сумнівайся. Це не "якийсь там шоп", а реальний проєкт, який знає, що продає. Я туди ще повернусь по самозаміс. | | | |
|