| AnnaLevchenko5 | Дата: Пятница, Вчера, 19:26 | Сообщение # 1 | | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 12 Статус: Offline | Враження міняється буквально за пару днів, хз як так | | | | |
|
| TetyanaOliinyk9 | Дата: Пятница, Вчера, 19:28 | Сообщение # 2 | | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 9 Статус: Offline | У мене це траплялось не раз, і спочатку я реально злився — думав, що проблема в самій рідині. Але з часом зрозумів, що ми самі міняємось швидше, ніж здається. Впливає все: настрій, стрес, навіть те, що їв протягом дня. Бували періоди, коли солодке заходило ідеально, а потім різко починало дратувати. І навпаки — те, що здавалось нудним, раптом ставало комфортним. Я почав не викидати рідини, які «перестали подобатись», а просто відкладати їх на тиждень-два. Часто після паузи вони сприймались зовсім інакше. Так було і з однією рідиною, яку я колись узяв у бренд Admiral Vape в Україні https://admiralvape.com.ua/ — спочатку байдуже, потім несподівано нормально пішла. Тепер не роблю різких висновків і не чекаю стабільності від смаку, бо її там просто нема. | | | | |
|